default_mobilelogo


SUKUSEURAN TAPAHTUMAT

Saksin Sukuseura ry:n vuosikokous pidettiin 20.04.2018 Salossa, Salon Tilitoimisto Oy:n tiloissa. Tarkemman tiedon asiasta saat, kun pyydät This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vuosikokouksen pöytäkirjan.

Etukäteisinformaatio:
Etukäteen informoidaan, että Saksin Sukuseura ry:n vuosikokous on perjantaina 20. huhtikuuta 2018 Salossa, klo 18:00, Salon Tilinpalvelu Oy:n kokoustiloissa, Majavankatu 4, 24100 SALO.

Kartat löydät tämän artikkelin liitteistä. Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät lähempänä kokousaikaa olevista kartoista ja nettisivuilta www.saksi.net.

Kokous on siten huhtikuussa 20.04.2018 klo 18:00 Salossa, Marjukka Nurmen luona, eikä kuten aikaisemmin Kalevi Saksin kotona Kaarinassa.

Kokouksessa jäsenet päättävät mm. yhdistyksen toiminnasta ja tilinpäätöksestä sekä valitsevat yhdistyksen ns. vanhimman ja muut hallituksen jäsenet.

Tällä näkymällä kokouksen loputtua Jarmo Saksi pitää lyhyen katsauksen yhdistyksen sukupuuhun liittyen. Luvassa on myös vapaata seurustelua sekä kokousta ennen että sen jälkeen.

Kaikki jäsenet ja sukuseurasta kiinnostuneet ovat tervetulleita vuosikokoukseen. Tervetuloa!

Hallitus

+++

Saksin Sukuseura ry piti vuosikokouksensa Kalevi Saksin kotona Kaarinassa 28.03.2017. Poikkeavasta ajasta (16:30) huolimatta paikalla oli yhdeksän henkilöä. Kiitokset osallistujille! Kokouksen puheenjohtajana ja sihteerinä oli Jarmo Saksi

+++

Yhdistyksen vuosikokous pidetään tiistaina 28.03.2017.

Hyvät Ystävät!

Saksin Sukuseura ry pitää vuosikokoustaan tiistaina, maaliskuun 28. päivä, vuonna 2017. Aloitamme kokouksen jo klo 16:30.

Vuosikokous pidetään Kalevi Saksin kotona, Rauhamäenkatu 11, 20780 KAARINA. Kiitokset jälleen Kaleville, että voimme tulla luoksesi kokoontumaan! Kokouspaikan kartat julkaistaan oheisena.

Tässä vaiheessa eivät tilaisuuden esiintyjät ole vielä tiedossa. Emme ole saaneet kyselyymme vastausta, mutta kyllä ne siitä selviävät kokoukseen mennessä.

Tervetuloa joukolla mukaan! Sinun ei tarvitse olla jäsen tullaksesi kokoukseen, vaan jokainen Saksin Sukuseura ry:stä kiinnostunut on tervetullut!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
sukuseuran vanhin

SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS 24.05.2013

Ravintola Suomalainen Pohja
Aurakatu 24
20100 TURKU

Tervetuloa vuosikokoukseen. Myös ei-jäsenillä on läsnäolo-oikeus.

Kokouskutsu 02.04.2013 ja Esityslista 24.05.2013

Ystävällisesti ilmoita tulostasi sukuseuran sihteerille Jarmo Saksille.

Jos olet Saksin sukua, tervetuloa jäseneksi!